Vårturneringen 2019

Runde 3 er ferdig der Ørjan, Reidar, Harald og enda en ny, Espen vant sine partier. Vi ønsker Espen velkommen. Vi fortsetter kommende tirsdager i februar og ut i mars med denne turneringen. Nye folk kan komme inn underveis. Sjekk klubbens kalender for nye turneringer.

Vi oppfordrer de som pleier å taste inn sine partier på data og sende dem til fungerende turneringsleder , så legger vi dem inn i vår interne parti-base. Det er også ønske om at vi som i alle andre klubber håndhilser lykke til ved start av partiene, og selvfølgelig at vi alle rydder sjakk-utstyr, kopper og glass på plass før den enkelte går for kvelden.

Oppstart var tirsdag 29.jan. slik det er foreskrevet i Klubbens Kalender.
Det blir 7-9 runder alt etter hvor mange som kommer, med ett parti pr. kveld og klokkene stilles på 1 time og 30 minutt for hele partiet. Oppsettet blir en variant av Monrad som kalles Konrad. Partiene-resultatene blir rapportert inn til NSF for rating-beregning. Konrad-turneringer brukes av mange klubber i Norge og har den fordel at den tillater nye spillere å komme inn underveis, og at litt travle medlemmer kan delta selv om de ikke kan komme hver gang. Parsammensetning trekkes kl. 19:00 og TS-programmet setter opp fra 2. runde av spillere med jevn spillestyrke mot hverandre. Det tillates at spillere kan møtes to ganger med forskjellig brikke-farge, men en spiller skal ikke risikere mer enn en walkover i løpet av turneringen.