Klubbferie – møtes igjen første uke i september

Vi har hatt gode tirsdags-turneringer, og en spennende oppstart med torsdagstreff annenhver torsdag. Vi har etablert oss oppe i 4.etg i Christian Michelsens gate 4 og håper høsten blir like bra med alle de gamle og kanskje noen nye venner som vil utforske sjakkens eventyrlige verden. Sommeren blir for mange en større mulighet til å komme seg ut, bevege seg litt og kanskje dra på litt lenger turer enn det vestlandske vinterværet har innbydd til.  Mens noen fortsatt savner litt sjakk innimellom – enten på en kafé i byen eller på sommerturneringer som enkelte klubber arrangerer. Underskrevne har meldt seg på en hel uke på Landsturneringen, denne gang i Sarpsborg og håper noen flere slår følge. Toget nedover er en mulighet, og overnatting kan være på hotellet på spillestedet, eller på Bed & Breakfast i nærheten.  Så møtes vi vel første uken i september som vanlig, kanskje tirsdag den 4. september. God sommer til alle !