Høstens langsjakkturnering for 2018 er ferdig. Ørjan Flatseth vant.

Etter mye kniving, snøfting og svetting stakk Ørjan av med seieren i langsjakk høsten 2018. Et halvt poeng over 2.plassen. Det gikk nøyaktig 4,5 liter cola med iløpet av turneringen.

2.plass gikk til Reidar Lier som tross alt kun hadde ett tap hele truneringen.
3.plass gikk til Morten Tønsager.

Bra kjempet alle mann. Neste tirsdag blir det HURTIGSJAKK, så sørg for å stille på pletten! (Det er ikke satt inn i klubbens kalender enda men det fixer vi snart)

Vi oppfordrer de som pleier å taste inn sine partier på data og sende dem til fungerende turneringsleder , så legger vi dem inn i vår interne parti-base. Det er også ønske om at vi som i alle andre klubber håndhilser lykke til ved start av partiene, og selvfølgelig at vi alle rydder sjakk-utstyr, kopper og glass på plass før den enkelte går for kvelden.

Oppstart var tirsdag 25.sept. slik det er foreskrevet i Klubbens Kalender.
Det blir ca. 9 runder alt etter hvor mange som kommer, med ett parti pr. kveld og klokkene stilles på 1 time og 30 minutt for hele partiet pluss at vi får 30 sekund pr. trekk. Oppsettet blir en variant av Monrad som kalles Konrad. Partiene-resultatene blir rapportert inn til NSF for rating-beregning. Konrad-turneringer brukes av mange klubber i Norge og har den fordel at den tillater nye spillere å komme inn underveis, og at litt travle medlemmer kan delta selv om de ikke kan komme hver gang. Parsammensetning trekkes kl. 19:00 og TS-programmet setter opp fra 2. runde av spillere med jevn spillestyrke mot hverandre. Det tillates at spillere kan møtes to ganger med forskjellig brikke-farge, men en spiller skal ikke risikere mer enn en walkover i løpet av turneringen. 

Tidligere turneringer