Vårturnering 2019 ferdig

Siste Runde 7 er ferdig med 1. Per Reidar, 2. Ørjan, 3. Sigurd på de øverste plasser. Og vår nye mann Henrik vant 4 av 4 spilte parti – imponerende. Vi hadde 14 deltagere i denne turneringen . Neste tirsdag starter vi opp med ny turnering – Klubbmesterskap (KM).

Oppstart var tirsdag 29.jan. slik det er foreskrevet i Klubbens Kalender.
Det blir 7-9 runder alt etter hvor mange som kommer, med ett parti pr. kveld og klokkene stilles på 1 time og 30 minutt for hele partiet. Oppsettet blir en variant av Monrad som kalles Konrad. Partiene-resultatene blir rapportert inn til NSF for rating-beregning. Konrad-turneringer brukes av mange klubber i Norge og har den fordel at den tillater nye spillere å komme inn underveis, og at litt travle medlemmer kan delta selv om de ikke kan komme hver gang. Parsammensetning trekkes kl. 19:00 og TS-programmet setter opp fra 2. runde av spillere med jevn spillestyrke mot hverandre. Det tillates at spillere kan møtes to ganger med forskjellig brikke-farge, men en spiller skal ikke risikere mer enn en walkover i løpet av turneringen.