Godt Nyttår med oppstart på Lichess

Lenke til turneringen her: https://lichess.org/tournament/LxjtWKf7
Alle må ha registrert seg på Lichess på forhånd med en mail-adresse (og lage seg der et passord og et spillenavn (f.eks Piddien71 e.l. Jeg heter svErik, Espen > Champignon, Morten > onkelMorten, Einar > EinarSk, Sigurd > sigurdTjelm, Harald > haraldn, Lulseged > lulecuba67 osv…

I fortsatt urolige Corona-tider starter vi opp året 2001 med 2-3 kvelder i januar med uformell hurtigsjakk (20 minutters) på internett. Det blir da ca. 3-4 partier pr. kveld alt etter hvor mange som dukker opp med turnering på

Lichess.org torsdag 14 januar kl. 18:30

og videre 21, og 28. januar. Nærmere informasjon om hvordan delta vil komme i neste uke. 

Deretter blir det vår-turnering et par måneder i Litteraturhuset med lang tenketid (klassisk sjakk med ca. 1 time på hver spiller og dermed kun ett langt parti pr. klubbkveld).

Se forløpig spillekalender HER.