Betale i Løperen 2021

Det er snart tid for å  sende inn medlemsliste til Norges Sjakkforbund. Klubben må snart melde inn  oppdatert medlemsliste til NSF og de som ønsker å være medlem i Løperen (og i NSF)  i 2021  må betale kontingenten for vårsesongen. Alle må betale innen 15. februar :

500 kr for vårsemesteret til kontonummer 1503.88.70502

Plan for sjakkspill videre utover våren er nå først:

  • Hurtigsjakk 28/1 kl. 18:30 på Lichess.org
  • Langsjakk 4/2 kl. 18:30 på Litteraturhuset i Østre Skostredet 5-7

Når det gjelder spilling på nettet så oppdaget vi nettop at de som bruker nettbrett/iPad kanskje må gå inn i nettleser (Safari, Chrome, Edge, IE, osv)og kopiere inn den lenken vi pleier å oppgi på klubbsidene. Det er ikke alltid så lett med forskjellige apper på nettbrett å takle at vi bare klikker på LENKEN.

Se forløpig spillekalender for vårsemesteret oppe i menyen på klubbsidene vår eller HER.

Det kan også bli aktuelt med turnering i Sunnhordaland hos vår spreke og spillende æresmedlem, Tobben som fyller 100 år senere i vår (men måtte flytte sørover for en stund siden). Ellers diverse kurs for eller av oss, hagesjakk, osv… alt etter hva som bestemmes på Årsmøtet som vi planlegger 25. februar.

Send gjerne forslag om saker til styret i god tid før årsmøtet. Og evt. forslag om kandidater til nytt styre.