Reidar Lier vant høstturneringen 2017!

Gratulerer til Reidar Lier med seieren!

Palleplassene er som følger:

  1. plass Reidar Lier, 5 poeng
  2. plass Ørjan Flatseth, 4.5 poeng
  3. plass Einar Skarsbø, 4.5 poeng

Som man ser har Einar og Ørjan samme poengsum men konradsystemet benytter logikk for hvem man har tatt poeng mot for å skille når poengene ellers er lik.

-Resultatlisten hos turneringservice

-Partier som kan spilles igjennom direkte på skjermen

-Oversikt over resultater fra og med 2009 til i dag

Neste tirsdag 21.nov (og tirsdag etter det igjen) må dere ta med flakkende blikk, bakoversveis og flittige fingre for da blir det hurtigsjakk slik det allerede er foreskrevet i Klubbens Kalender.

Her er den opprinnelige teksten som besrkev planen for den nå avsluttede turneringen høsten 2017:
Det blir 5-8 runder alt etter hvor mange som kommer med ett parti pr. kveld og klokkene stilles på 1 time og 30 minutt for hele partiet pluss at vi får 30 sekund pr. trekk. Oppsettet blir en variant av Monrad som kalles Konrad. Partiene-resultatene blir rapportert inn til NSF for rating-beregning. Konrad-turneringer brukes av mange klubber i Norge og har den fordel at den tillater nye spillere å komme inn underveis, og at litt travle medlemmer kan delta selv om de ikke kan komme hver gang. Parsammensetning trekkes kl. 19:00 og TS-programmet setter opp fra 2. runde av spillere med jevn spillestyrke mot hverandre. Det tillates at spillere kan møtes to ganger med forskjellig brikke-farge, men en spiller skal ikke risikere mer enn en walkover i løpet av turneringen. 2/3 av rundene vil bli gjeldene rent poengmessig – Det vil si at ved 8 runder vil de 6 beste rundene gjelde. Dermed kan en litt travel spiller ha mulighet til å vinne hele turneringen selv om han ikke kan møte opp til alle rundene.

Tidligere turneringer (Skal bli mer fullstendig og med bedre navn senere)