Klubbferie – møtes igjen første uke i september

Vi har hatt gode tirsdags-turneringer, og en spennende oppstart med torsdagstreff annenhver torsdag. Vi har etablert oss oppe i 4.etg i Christian Michelsens gate og håper høsten blir like bra med alle de gamle og kanskje noen nye venner som vil utforske sjakkens eventyrlige verden. Sommeren blir for mange en større mulighet til å komme seg ut, bevege seg litt og kanskje dra på litt lenger turer enn det vestlandske vinterværet har innbydd til.  Mens noen fortsatt savner litt sjakk innimellom – enten på en kafé i byen eller på sommerturneringer som enkelte klubber arrangerer. Underskrevne har meldt seg på en hel uke på Landsturneringen, denne gang i Sarpsborg og håper noen flere slår følge. Toget nedover er en mulighet, og overnatting kan være på hotellet på spillestedet, eller på Bed & Breakfast i nærheten.  Så møtes vi vel første uken i september som vanlig, kanskje tirsdag den 4. september. God sommer til alle !