Tirsdagssjakken er begynt – 90 minutters partier. resultat runde 8 lagt inn.

Nye spillere kan komme inn underveis.

Oppdatering: Runde 8 er nå ført sirlig inn i historiebøkene. Snart kommer vinteren så hold ut. Værbitt men fattet – og til tider forberedt. I følge klubbens kalender er det 1? tirsdager igjen av turneringen – gitt at den er rett.

Ørjan har ålt seg inn på første med 6 poeng, Reidar Lier er på andre med 5,5 poeng og Einar Skarsbø er på tredje med 4.5 poeng.
Morten Tønsager og Sigurd Tjelmeland har også 4.5 poeng, så sammen med Norvald Hylland (4 poeng) og Svein Warberg (3.5 ppoeng) er disse kandidater til palleplass hvis det medfører riktighet at turneringen skal ha 9 runder i allt.

Vi oppfordrer de som pleier å taste inn sine partier på data og sende dem til fungerende turneringsleder , så legger vi dem inn i vår interne parti-base. Det er også ønske om at vi som i alle andre klubber håndhilser lykke til ved start av partiene, og selvfølgelig at vi alle rydder sjakk-utstyr, kopper og glass på plass før den enkelte går for kvelden.

Oppstart var tirsdag 25.sept. slik det er foreskrevet i Klubbens Kalender.
Det blir ca. 9 runder alt etter hvor mange som kommer, med ett parti pr. kveld og klokkene stilles på 1 time og 30 minutt for hele partiet pluss at vi får 30 sekund pr. trekk. Oppsettet blir en variant av Monrad som kalles Konrad. Partiene-resultatene blir rapportert inn til NSF for rating-beregning. Konrad-turneringer brukes av mange klubber i Norge og har den fordel at den tillater nye spillere å komme inn underveis, og at litt travle medlemmer kan delta selv om de ikke kan komme hver gang. Parsammensetning trekkes kl. 19:00 og TS-programmet setter opp fra 2. runde av spillere med jevn spillestyrke mot hverandre. Det tillates at spillere kan møtes to ganger med forskjellig brikke-farge, men en spiller skal ikke risikere mer enn en walkover i løpet av turneringen. 

Tidligere turneringer