Klubben stenger for resten av vårsesongen 2020

Styret har bestemt å stenge klubben for resten av vårsesongen 2020 som et smitteverntiltak mot Coronaviruset . Vårturneringen avsluttes etter de åtte (av 11) rundene som har blitt spilt så langt. Tilsvarende vil hurtigsjakk og evt. andre aktiviteter i regi av Løperen SK (Chr. Michelsensg. 4) avlyses i vårsesongen.
.
Vi ser nå at Sotra sjakklubb stenger for sesongen, og at Bergen sjakklubb og Sjakkforbundet stopper en god del aktiviteter. Tromsø, Ålesund, Moss og flere andre klubber stenger også.
.
Riktignok er Løperen en mindre klubb, men samtidig er vi utsatt for flere andre grupper i lokalene våre som reiser en del og kanskje ikke bryr seg så mye om de er litt syke, forkjølet osv. (Bridgegruppen, konfirmantene, de ansatte i Human-Etisk, og flere andre grupper).
.
Samtidig har Løperen SK en del syke eller eldre medlemmer med dårlig immunforsvar som både lett blir smittet og dermed smitter lettere videre. Det gjelder både de som er med i vårturneringen, og evt. andre av våre medlemmer som kan dukke opp utover våren.

Viktige lenker til denne saken kan dere se her:
.
Sotra SK:
https://www.sotrasjakk.no/nyheter/1414-sotra-sjakklubb-stenger-for-varsesongen

Bergens SK:
https://bergensjakk.no/2020/03/11/utsatte-eller-avlyste-turneringer-grunnet-coronaviruset/