Vi startet opp i Litteraturhuset TORSDAG 1. oktober…

Det ble 12 fremmøtte i høstturneringen som spilte med hver sitt sjakkbrett for å oppnå avstand og kun berøring av «egne» brikker. —
Espen, Svein Erik, og nye Toralv vant sine parti. Resultatlister vises HER.

Kommunen (helse- og byråd) ser at smitte-økningen har avtatt enda mer og avslutter nå alle ekstra begrensninger i Bergen og vi tar sjansen på å starte opp. Vi anbefaler alle å bruke munnbind som blir lagt frem, og alle bør bruke dette underveis i partiet. Se mer om forsiktighet under bildet:

Vi må starte forsiktig opp, vil vurdere å spille på doble bord og sjakkbrett som vist på bildet over. På den måten vil vi sikre god avstand mellom spillerne og at vi ikke hele tiden berører felles sjakkbrikker.

Viktig er det også med vasking eller spriting av hender før og etter spilling, og ved toalettbesøk. Munnbind kan også være aktuelt siden vi sitter rett ovenfor hverandre. 1 meters avstand må holdes både før, etterpå og underveis i spillet.