Julehilsen til alle i Løperen

Hei alle sammen i Løperen !

Det nærmer seg jul i 2020 og på tide å ønske hverandre god jul. Året som har gått har vært vanskelig og etter Corona-utbrudd i våres måtte vi stenge ned i Chr. Michelsens g. etter 10. mars. Siden prøvde vi å fortsette på på internett under sidene på https://lichess.org/ , men langt fra alle vågde seg inn på et slikt opplegg. Knapt halvparten av oss prøvde oss litt frem på forskjellige måter med Espen som inspirerende og kyndig turneringsleder. Så startet vi opp igjen i Litteraturhuset 1. okt. og ut november. 

Noen av oss som har registrert oss på https://lichess.org/med en mailadresse har forresten oppdaget flere andre interessante muligheter der vi f.eks kan etablere egne parti-arkiv med Stockfish-analyse og merknader. Disse kan vi holde privat eller vi kan sende lenke (adresse) til utvalgte venner for f.eks å diskutere et parti. Lichess har også 1000-vis av taktiske oppgaver, åpnings-guide, spill mot maskin eller mot andre spillere på omtrent samme nivå rundt om i verden med alt fra hurtigsjakk, langsjakk eller korrespondanse. Og det meste er mulig på alt fra PC, Mac, nettbrett eller mobil. Og alt er gratis uten reklame. Ring gjerne oss i styret om flere tips.

Men å komme sammen i felles lokale med brett, brikker og en kaffi savner vi alle selvfølgelig. Det vil vi også prøve på i 2021 hvis Corona tillater å fortsette med leie-lokale (i stedet for vårt tidligere lokale Chr. Michelsens g.4. der de åpner for oss tidligst til påske). 

Vi foreslår Årsmøte 28. januar der planer videre kan diskuteres, men ring eller meld oss gjerne om forslag i god tid før. Og så er vi spent på hva som skjer med Vestlandsserien i helgen 8-10. januar. Følg med på klubbsidene.

(Husk å trykke på HOME til venstre oppe i menyen for å komme tilbake til hovedsiden).

Legger også ved et foreløpig forslag med kalender over spillekvelder og andre aktiviteter for våren. 

God Jul og Godt nyttår til alle i klubben

Sigurd, Morten, Harald, Ørjan og Svein Erik

Kalender 2021