Vårt æresmedlem Tobben fyller 100!

Presidenten fra Norges Sjakkforbund, og sønnen til Tobben i forgrunn
Presidenten ville ha et sjakkparti med Tobben
Etter jevnt parti klarte presidenten å få en liten fordel
Resten av seniorene spiller også

9. juni fyller vårt æresmedlem, Torvald Karlsen (Tobben) 100 år. Han er dermed Sjakkforbundets eldste medlem! Han var fast deltager på klubbkveldene inntil han, for vel tre år siden, flyttet til Halsnøy der hans sønn og datter bor.

Tobben har vært medlem i Løperen i 74 år. Heldigvis er han ved svært god helse, men det blir nok lite sjakk på ham der han nå bor.For å feire vårt æresmedlem har noen av klubbens medlemmer planlagt å besøke ham i helgen 5-6. juni. Sjakkforbundets president har også tilsagt sitt nærvær. Kanskje blir det også tid til noen sjakkpartier. Sjakklubben ønsker Tobben lykke til med dagen, og takker for alle de gode stundene vi har hatt sammen!

\Einar