17. mai-tog med Chess for Change

GÅ I 17. MAITOG sammen med Chess for Change!Enten om du er sjakkspiller eller ikke er alle velkommen!Vi fortsetter fjorårets suksess og stiller med vår egen seksjon i årets 17. maitog i Bergen. Bli med og ha det gøy sammen med oss på 17. mai, opplev toget og stemningen fra innsiden, samtidig som vi promoterer sjakken! Toget går fra Koengen 10:30, og vi bør være på plass rundt kl 10, men det er også lov å hoppe inn i toget underveis. Vi kommer til å stå ved Koengen med et stort banner «Chess For Change». Ta kontakt (90662433, eller her på Facebook) om du ikke finner oss på selve dagen, slik at vi finner hverandre!Sted for oppmøte: Koengen (https://tinyurl.com/mr3nayy3) Klokkeslett: 10:00

(1) Løperen Sjakklubb | GÅ I 17. MAITOG sammen med Chess for Change | Facebook

Kan være et bilde av 13 personer, forsamling, Brandenburger Tor og tekst