Runde 9 på Lichess torsdag 26/11 ferdig

26/11-2020 Siste runde (9) med 7 deltagere. (Einar fikk WA.) – Espen, Sigurd og SveinErik vant sine partier. – Dermed er høstturneringen ferdig.
Fullstendig resultatliste finner dere HER. – Totalt i ledelsen:

  • 1. Espen
  • 2. Sigurd
  • 3. SveinErik

19/11-2020 Det ble 8 deltagere i runde 8 der Espen, Sigurd og Lulseged vant sine partier.
Fullstendig resultatliste finner dere HER.

Dessverre har jo Corona blusset kraftig opp igjen i Bergen, og regjering og Bergen kommune ber oss innstendig om å redusere all fritidsaktivitet for voksne i noen uker. 

Detaljer om hvorfor vi stenger lokalet:
Som sagt stenger vi ned spilling i Litteraturhuset siden myndighetene ber oss innstendig om å redusere all fritidsaktivitet for voksne i noen uker. (Forsiktig fysisk aktivitet utendørs er imidlertid anbefalt). Dermed er antagelig høstsesongen over for innendørs spilling i klubblokale. Det er jo synd for oss som liker å spille sosialt i klubb og har betalt kontigent for høsten. Uheldig er det jo også at kassen vår med noe oppsparte midler tappes en del med å leie lokale i Litteraturhuset. Men slik er jo i hele samfunnet nå om dagen, og verst er det jo for dem som blir alvorlig syk eller mister jobben sin og får en dårlig økonomi. Men hvis vaksine kommer til våren så kan jo sjakken begynne å normalisere seg etterhvert og med klubben vår tilbake til gratis lokale som vi har hatt de siste år.
.
Les om Coronaregler HER
.