Høve til å setje farge på byen 2-6 august!

Gode Løparar. Bergen Spillfestival står for døra og 2-6 august dreier mykje seg om sjakk. Sjå her kva Ole Valaker har lagt ut. Vi skulle i utgangspunktet stille med 2 personar, men uføresette hendingar gjer at vi har kome litt i manko. Derfor hadde det vore kjekt om det var fleire i Løperen som kunne ta turen nedom Torgallmenningen i denne perioden for å spele sjakk med folk som kjem forbi, og slå av ein sjakkprat. Har du høve, så gje beskjed til meg (95746021 eller sigurdtjelm@gmail.com), så skal eg prøve å koordinere på eit vis. Det vil bli ei gjevande stund for dei som stiller. –

Vi har fått Morten og Svein Erik til å stille fra ons. 2/8 til fre. 4/8. – Men vi mangler folk i helgen fra lør. 5/8 til søn. 6/8.

Midt på bilde sitter Liam og Ariza, og konferansier Ole Kvamme. Og langt bak i andre enden står Ole Valaker
Og her dukket Espen opp – flotte greier
Sverre instruerer og spiller sjakk med byens borgere